Ma: 2021.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Dakota-vonal: fiatal nő a gyanúsítottja a brutális rakamazi emberölésnek
zipp.hu 2011.02.15.

A feltételezett tettes anyjával és nővérével szemben bűnpártolás a gyanú.Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanújával vett őrizetbe kedden egy 27 éves rakamazi nőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya.

A megalapozott gyanú szerint a nő február 11-én este bement egy Rakamazon egyedül élő 76 éves asszony házába, és olyan súlyosan bántalmazta a nénit, hogy az belehalt sérüléseibe. A tettes az áldozat nyakláncát és gyűrűjét vitte el. A holttestet másnap fedezték fel.

Bűnpártolás gyanújával kihallgatták a feltételezett elkövető 30 éves nővérét és 60 éves anyját is, akik a nyomozati adatok szerint tudták, hogy hozzátartozójuk mit követett el, és igyekeztek meghiúsítani a büntetőeljárás sikerét. Az anyát szintén őrizetbe vették, a nővér szabadlábon védekezhet. A nyomozók megtalálták az áldozattól eltulajdonított, majd elrejtett ékszereket is.

A gyanúsításban szereplő cselekmény tíztől húsz évig, vagy életfogytig tartó szabadságveszéssel büntetendő.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat