Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Csoportos rablás Mátraverebélyen
Privatkopo.hu 2019.10.29. 13:14:00

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 21 éves férfi és két fiatalkorú - 16 és 17 éves - mátraverebélyi lakos ellen.A nyomozás adatai alapján a sértett 2019. május 5-én, a délutáni órákban gyalogosan közlekedett Máraverebély belterületén, amikor a gyanúsítottak leszólították. A két fiatalkorú a férfit lefogta, egy lakóház falának nyomta, miközben a 21 éves helyi lakos követelte tőle pénzét.

A sértett a felszólításnak nem tett eleget, ezért a férfi ököllel többször megütötte, majd a zsebét átkutatta. A pénzt a fiatalkorúak a sértett kezéből erőszakkal kivették.

A rendőrök a három gyanúsítottat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A jelenleg letartóztatásban lévő 21 éves férfi és 16 éves társa, valamint a bűnügyi felügyelet alatt álló 17 éves fiú ellen az eljárás vizsgálati szakaszát a nyomozók a napokban befejezték és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek megküldték.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat