Ma: 2018.11.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Csoportos rablás elkövetőit fogták el
police.hu 2017.10.18. 7:24:00

Egy 29 éves román állampolgár és két 17 éves balajti lakos 2017. október 10-én, éjszaka kirabolt két férfit, akik egy belvárosi szórakozóhelyről a Nyugati pályaudvar irányába tartottak. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.A rendőrség tájékoztatása szerint az elkövetők az egyik férfit fellökték, majd a földön fekvő sértettet bántalmazták. A másik férfi megpróbált a barátja védelmére kelni, de ezután őt is bántalmazták és a mobiltelefonja átadására szólították fel. Miután a sértett nem adta oda a telefonját, a rablók kivették a kezéből, majd lefogták és elvették a nála lévő pénzt is. A férfi és a két fiatalkorú ezt követően elmenekült a helyszínről.

A belvárosi rendőrök a nyomozati cselekmények, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján beazonosították az elkövetőket, akik ellen 2017. október 13-án elfogatóparancsot adtak ki.

Az egyik 17 éves fiút 2017. október 16-án a Pest megyei rendőrök fogták el, Dunakeszin, egy közúti ellenőrzéskor. Még aznap este a belvárosi rendőrök elfogták a másik két elkövetőt is Budapest XXII. kerületi lakcímeiken.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a román állampolgárt és két fiatalkorú társát csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Angliába ment dolgozni - búcsúzóul még teherbe ejtette a 13 éves nevelt lányát
Férfi álnéven zsarolt a 30 éves nő
Összeveszett ismerősével, kést ragadott és megölte
Megverte, majd magára hagyta a hidegben - emberölésért javasol vádemelést a rendőrség
Halált okozó testi sértés miatt kell felelnie
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat