Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Öt emberrel végezhetett a csepeli gyilkosságok központi figurája
origo.hu 2012.03.19. 17:26:00

Továbbra sem találják azt a diósdi férfit, akivel a gyanú szerint azon a csepeli hajléktalantelepen végezhetett a Dragan B. vezette csoport, ahol tavaly augusztusban egy négyfős családot találtak meg a rendőrök a földben elásva.A szerb származású Dragan B. volt a központi figurája a csepeli eperföldnél lévő hajléktalantelepen elkövetett gyilkosságoknak augusztusban - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn az ügyről tartott sajtótájékoztatóján. Az NNI közlése szerint Dragan B. közel tíz éve él Magyarországon, 5-6 éve pedig Csepelen, nem messze attól a helytől, ahol a gyilkosságokat elkövették.

Dragan B. a gyanú szerint 2008 és 2011 között öt emberölésben, egy emberölési kísérletben, és egy fegyveres rablásban vett részt. Az NNI szerint a szerb férfi számlájára írható egy diósdi férfi megölése, valamint annak a négyfős családnak a halála, akiket tavaly augusztusban Csepelen találtak meg a földben elásva. A diósdi férfi holttestét továbbra sem találták meg. Korábban egy ötvenéves ercsi vállalkozót tartották a szerb férfi vezette csoport hatodik áldozatának, de az NNI közlése szerint a férfi életben van.

Az NNI gyanúja szerint Dragan B. és társa B. Zsolt 2010 októberében egy kecskeméti férfit is kirabolt a csepeli erdő azon részén, ahol később a holttesteket megtalálták. A férfit krisztusi pózban megkötözték, magára hagyták, a férfi pedig később feljelentést tett. Dragan B. és társai ellen akkor indult nyomozás 2011 augusztusában, amikor egy élve elásott áldozatuk kiszabadult, és feljelentést tett a rendőrségen.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat