Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Családi ünnep a cigányoknál: kardok, vascsövek és baseballütők kerültek elő
HP 2011.02.05.
Családi ünneplés fajult verekedéssé csütörtök délután egy székesfehérvári házban. Egy tartozás meg nem adott kamatai miatt támadtak rá egy férfira vascsövekkel, baseballütőkkel és kardokkal az uzsorások.
Cigány családi ünnepi összejövetel fajult tömegverekedéssé csütörtökön, nem sokkal dél után Székesfehérváron, a Várkörút egyik házában. Az ünnepelt épp az udvari pottyantósba ment, amikor a kertben lévő másik lakásban élő szintén nem meglepő módon cigány család tagjai vascsövekkel, kardokkal, baseballütőkkel és gázspray-vel támadtak rá a férfire, mert unokatestvére nem adta meg tartozásának kamatait. 

A megtámadott férfi családját a másik család egy tagja bezárta a lakásba, ezért nem tudtak rokonuk segítségére sietni, így ők értesítették telefonon a rendőrséget. A brutális fegyverek ellenére a megtámadott férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellenben a támadók közül egy férfi eltörte karját, mert betörte a lakásajtó üvegét. A rendőrök előállították mindkét család tagjait, de a kihallgatások során egymásnak ellentmondó vallomások nehezítik az ügyet. A csoportos garázdaság miatt indított eljárásban a székesfehérvári rendőrök járnak el. 

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat