Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Cigánybűnözők rabolják el a gyereklányokat, hogy prostitúcióra kényszerítsék őket
szoljon.hu/privatkopo.hu 2011.10.07. 11:12:00

Erőszak? Emberrablás? Vagy „csak” személyi szabadság megsértése? Egyelőre megválaszolatlanok azok a kérdések, amelyeket egy ötödik osztályos jászladányi kislány megtámadása kapcsán önkéntelenül is feltesznek önmaguknak a településen élők. És nemcsak ők, mert a cigánybűnözők országosan veszélyeztetik a védtelen emberek életét.Ami tény, kedden kora délután egy ismeretlen, 20 év körüli férfi megtámadta az iskolából éppen hazafelé tartó kislányt, aki bátorságának, szerencséjének köszönhetően sértetlenül úszta meg az esetet.

- Azt hallottam, hogy egy banda garázdálkodik a környéken - osztotta meg velünk az egyik utoljára hallott hírt egy, az útbaigazítás miatt a buszmegállónál megszólított harminc év körüli hölgy. - Állítólag fiatal lányokat szednek össze erővel, hogy aztán valahol az ország másik szegletében prostitúcióra kényszerítsék őket. Szombaton engem is leszólított egy húszas éveiben járó, nem idevaló, vastag aranyláncot és fekete napszemüveget a homlokára tolva viselő fiatalember. Alig tudtam megszabadulni tőle.

Jászladány központjában, egy meglehetősen szűk, zegzugos, kacskaringós úton lakik Esztike - nevét érthető okból megváltoztattuk - a családjával. Az édesanya gyesen van, a nevelőapa tíz évig volt rendőrnyomozó Budapesten, jelenleg eljáró munkásként Borsod megyében dolgozik. A koránál lényegesen fejlettebb, magas, erős kislány a szászberki általános iskola tanulója.

- Elsős korában még kísérgettük, vittük, hoztuk, azóta viszont egyedül közlekedik az iskolabusszal - tudtuk meg az édesanyától, Marikától. - Még azt se mondhatnám, hogy messze lakunk a buszmegállótól, de most a csatornázás miatt nem lehet közlekedni az utcánkban, csak kerülő úton tud hazajönni.

Közel ötven ladányi gyerek jár át naponta a szomszéd település iskolájába. Külön iskolabusz viszi, hozza őket. Idén már pedagógus is kíséri a diákokat még a járművön is.

- Kedden fél három körül szálltam le a piactérnél a buszról - elevenítette fel a néhány nappal ezelőtti délutánt Eszti. - Társaim közül senki nem lakik a környékünkön, így egyedül jöttem hazafelé. Mikor a Jász utcai elágazáshoz értem, a szűk utcában jött velem szemben egy húsz év körüli, piros pólót, világos, szakadt farmert, fekete napszemüveget, vastag aranyláncot viselő fiú. Ahogy mellém ért, megragadta a csuklóm, és miközben azt mondta: „te most nem mész sehova”, elkezdett a közeli bódé felé vonszolni. Még kiabálni vagy sírni sem tudtam ijedtemben. Mikor aztán néhány méterrel odébb szembefordult velem, ahogy a filmekben láttam, teljes erőmből a lába közé rúgtam. Azonnal összegörnyedt, és elengedte a kezem. Én meg futottam hazáig. Mikor a sarkon visszafordultam, hogy jön-e utánam, azt láttam, megáll mellette egy piros Suzuki.

A támadás helyétől csak néhány száz méterre lakik a kislány. Ahogy hazaért, egyből felszakadt belőle a sírás.

- Miután elmesélte, mi történt vele, azonnal elmentünk feljelentést tenni - vette vissza a szót az édesanya. - Bejelentésünk óta kétszer is jártak már nálunk a rendőrök. Nagyon bízom benne, hogy elkapják azt a gazembert.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat