Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Cigarettát kért a cigány, aztán többször megerőszakolta a lányt
privatkopo.hu/police.hu 2014.09.24. 19:56:00

Kommandósok ugrasztották ki az ágyból a 22 éves, budapesti H. Bélát szeptember 11-én, reggel fél hatkor. A kemény ébresztésnek nyomós oka volt: a gyanú szerint brutálisan összevert és megerőszakolt egy 22 éves lányt, Csepelen.A fővárosi nő a barátaival szórakozott augusztus 19-én, este, Csepelen. Éjfél után telefonon szeretett volna találkozót megbeszélni a párjával, leült egy padra. Döntését élete végéig bánni fogja, egy közeli padon ugyanis ott üldögélt H. Béla, akinek megtetszett a csinos lány. Mellé ült. Cigarettát kért tőle, bókokkal próbálkozott, majd fogdosni kezdte. A sértett határozottan elutasította, és zakatoló szívvel hazaindult.

- Többször hátranézett, úgy tűnt neki, nem követik - részletezi az esetet a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság bűnüldözési alosztályának nyomozója. - Már majdnem megnyugodott, amikor valaki hátulról leütötte, elesett. Támadója a hajánál fogva többször a betonba verte a fejét. A halálra rémült lány sikítani akart, de a férfi egyik kezével befogta a száját, a másikkal pedig püfölte, ahol csak érte. Az áldozat először védekezni próbált, rúgott, karmolt, végül feladta.

A borzalmak csak ezután kezdődtek. H. Béla először arra kényszerítette, hogy orálisan elégítse ki, majd kétszer megerőszakolta.

- A sértettet közben „szerelmem”-nek, „drágám”-nak és „anyuci”-nak szólította - idéz a lány vallomásából az ügy egyik nyomozója. - Kijelentette, részeg és beszívott, ezért gyengébb a „teljesítménye”, de más furcsaságot is mondott: bocsánatot kért, amiért megütötte, majd egyoldalúan közös jövőjüket ecsetelte. A meggyötört hölgyet később megfenyegette, ha bárkinek beszélni mer a történtekről, megöli minden családtagját. Mindezek után közölte: aznap este újra találkozni akar a lánnyal ott, ahol „megismerkedtek”. A nő félelmében mindent megígért, csak hogy mielőbb szabaduljon a brutális erőszaktevőtől.

Az összevert, sokkos állapotban az utcán bolyongó fiatalra a kertvárosban járőröző zsaruk figyeltek föl, mentőt hívtak hozzá. A kórházban ellátták, és elvégezték az ilyenkor szükséges vizsgálatokat.

Rögzítették a támadó DNS-ét. Ezután meghallgatták a sértettet, egy grafikussal megrajzoltatták a támadó arcát, amit minden járőr megkapott. A zsaruk időről időre visszatértek a környékre.

A rendőrök éjfél körül vették észre az utcán bóklászó férfit. Igazoltatták, nem volt nála semmilyen okmány, azt sem tudta megmondani, mi dolga van arrafelé. Bevitték a kapitányságra, ahol tanúként meghallgatták. „Természetesen” nem tudott semmiről. Felületi sérülések voltak rajta, DNS-mintát kértek tőle, beleegyezett, ezután haza kellett engedni. A Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet soron kívül elvégezte az összehasonlítást. Szeptember 10-én készült el a szakértői vélemény: a támadás után rögzített minta egyezett H. Béla DNS-ével.

A zsaruk csak erre vártak. Tekintettel a férfi erőszakos viselkedésére és arra, hogy tartózkodási helyére tizenöten vannak bejelentve, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Merkur speciális bevetési egysége segítségével szeptember 11-én, hajnalban elfogták a gyanúsítottat. A nyomozók megtalálták azt a nadrágot, amiben a lány vallomása szerint támadója akkor éjjel volt.

Kihallgatásán H. Béla nem tett vallomást. A bizonyítékok alapján szexuális erőszak és súlyos testi sértés bűntettének elkövetésével gyanúsítják. A bíróság szeptember 13-án elrendelte előzetes letartóztatását.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat