Ma: 2020.10.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Rendőrkézen a buszsofőrt késsel fenyegető testvérek
police.hu 2016.08.20. 16:27:00

A rendőrök beazonosították és elfogták azt a két férfit, akik Budafokon fenyegettek meg egy buszsofőrt.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXII. kerületi Rendőrkapitánysága büntetőeljárást folytat B. Gábor 22 éves, illetve B. Zsolt 20 éves budapesti lakosok ellen felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt.  

A két férfi 2016. április 12-én, 12 óra 16 perckor a Budapest XXII., Ispiláng utcától a Kosztolányi Dezső tér irányába közlekedő 214-es autóbuszon utazott, amikor B. Gábor a Növény utca és a Minta utca közötti útszakaszon odalépett a vezetőfülke mellé és a megállón kívüli azonnali megállásra szólította fel a buszsofőrt. A sofőr ennek nem tett eleget, ezért a férfi fenyegetni, szidalmazni kezdte, majd egy kést vett elő, amellyel szúró mozdulatot tett a sofőr felé. B. Zsolt látva testvére magatartását, szintén a fülke mellé lépett és ököllel többször beleütött a térelválasztó plexiüvegbe. A két férfi a cselekmény elkövetése után a buszról leszállt.

Az elkövetőket a rendőrök beazonosították és B. Zsoltot - aki más bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásban van - 2016. augusztus 18-án gyanúsítottként hallgatták ki. Társa B. Gábor 2016. augusztus 19-én, a BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitányságon önként feladta magát. A nyomozók B. Gábort szintén gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.  

További friss információk
Már emberölés gyanújával nyomoznak a bári kastélytűz ügyében, amelyben egy budapesti milliárdos életét vesztette
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat