Ma: 2020.04.09. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Ennek az „öregezőnek” sem segítettek megjavulni az enyhe büntetések
Privatkopo.hu 2020.02.18. 12:29:00

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró elrendelte egy 36 éves Nógrád megyei férfi letartóztatását, aki kirabolt egy idős nőt.A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozás egy férfi ellen, aki 2020. február 12-én, este, Balassagyarmaton, meglátta a templomból hazafelé sétáló 79 éves sértettet és a vele tartó ismerősét.

A gyanú szerint a férfi az idős kora miatt a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személynek tekintendő nőre rátámadt, és kirángatta a kezében lévő fekete színű táskát, eközben a sértett az út menti lebetonozott vízelvezető árokba esett. Az erőszakkal megszerzett táskával a férfi a helyszínről elszaladt.

A sértett a jobb térdén nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérülést szenvedett, táskájának tartalmát (igazolványokat, egy esernyőt, egy rózsafüzért, egy imakönyvet, egy tollat és egy szemüveget) a nyomozó hatóság másnap egy közeli erdős területen megtalálta.

A férfi ellen a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntette miatt folyik az eljárás. Korábban többször volt büntetve, szabadságvesztést is kiszabtak már vele szemben, a jelen cselekményt felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt követte el.

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája a férfi letartóztatását a bűnismétlés megakadályozása érdekében - az ügyészi indítvánnyal egyezően - elrendelte.
További friss információk
Baltával végzett egy 51 éves férfival, és annak 17 éves fiával a cigit kunyeráló román cigány
Rablás elkövetőit vették őrizetbe a siófoki rendőrök
Húsforgató villával szúrta mellkason élettársa rokonát, majd kicsit megrugdosta
Különélő házastársát szúrta nyakon
18 éves cigány tört be egy 77 éves asszony házába, pénzt rabolt
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat