Ma: 2021.02.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Privatkopo.hu 2021.01.20. 4:53:00

A 40 éves férfi - közös italozás során - összevitatkozott apjával, akit egy kalapáccsal, több alkalommal fejbe ütött, majd a nyakát egy késsel elvágta. A gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését, a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.Ahogy arról korábban a Privatkopo.hu beszámolt, 2021. január 18-án, a késő esti órákban egy balatonszemesi lakos családi veszekedés során életét veszette.

http://privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=emberolesbszemes&LN=Hungarian

Az ügyben elrendelt nyomozás során kiderült, hogy az idős férfi otthonában tartózkodott, és egyik gyerekével italozott. Az este folyamán vitatkozni kezdtek, amely során a 40 éves férfi egy kalapáccsal, több alkalommal fejbe ütötte apját, majd a nyakát egy késsel elvágta. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták, és előállították a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A nyomozók a balatonszemesi lakost emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

További friss információk
Féltékenységből halálra verte 85 éves élettársát a 84 éves bácsi
Rendőrkézen a tatabányai bántalmazók - a 14 éves elkövető korábban rablás, testi sértés és lopás miatt került a rendőrök látókörébe
Szenteste napján bántalmazta és rabolta ki a saját szüleit egy alkoholfüggő élősködő
Torka elvágásával fenyegette meg a polgárőrt
Kiskamasz lányokat rontott meg egy szexuális ragadozó, egyiküket meg is verte
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat