Ma: 2020.09.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Vascsővel verték az idős néni fejét a brutális cigány tinik
privatkopo.hu/RTL Klub 2011.02.05.

Saját otthonában vertek meg brutálisan és raboltak ki egy idős magyar asszonyt Tiszavasváriban, aki életét annak köszönheti, hogy az utolsó pillanatban még riasztani tudta az unokáját. Amikor a fiatalember megérkezett, már eszméletlen volt. A cigányok a magyar fiatalra is rátámadtak.A mindössze 18 és 15 éves cigány rablók őt is megsebesítették. A környéken azt mondják, rettegnek a hasonló támadásoktól.

Már jobban érzi magát, de még műtétek egész sora áll az idős asszony előtt. Karját, arccsontját eltörték, hónapokba telhet, mire teljesen rendbe jön.

„Azt akarták, hogy adjak nekik pénzt. Mondtam, nekem nincs pénzem. Hát utána engem leütöttek. Ezután semmire nem emlékszem” - mondta Varga Jánosné.

Saját otthonában támadtak rá, hiába a nagytestű házőrző. Az utolsó pillanatban még riasztani tudta az unokáját.

„Rám rontottak és bent a házban elkezdtünk dulakodni. Az egyikük vázával fejbe vágott, a másik vascsővel verte a fejemet” - mondta Illés Zsolt Bertalan. Az unoka karja és arca is megsérült. A környéken nem ez volt az első támadás. Errefelé sok az idős, egyedül élő ember, akik úgy érzik, kiszolgáltatottak.

Privát Kopó: Egyre többen és többen érzik úgy, hogy az Orbán-kormány nem tesz semmit a cigánybűnözés visszaszorításáért, sőt még a létezését is tagadja, és ami ebben az országban van, az minden, csak nem közbiztonság.

További friss információk
Lakásában rabolt ki egy idős nőt
Rablás Kiskunhalason
Még egy kétszeres gyerekgyilkost sem ítélnek tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre - „enyhítő körülmény” is volt
Cigarettát kért, halálra verték - bűnügyi őrizetben a 20 éves elkövető
Gáz- és riasztófegyverrel lőtt ismerősére - bedrogozva
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat