Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Boxerrel ütötte 11 éves iskolatársát, felfüggesztetett szabadságvesztésre ítélték a nyolcadikos osztályos támadót
Privatkopo.hu 2019.10.29. 17:45:00

Gyorsított eljárásban felfüggesztett fogházra ítélték első fokon azt a 14 éves fiatalkorút, aki egy boxerrel bántalmazta 11 éves iskolatársát - közölte a Fővárosi Főügyészség. Azért került sor gyorsított eljárásra, mert a bántalmazó beismerte és megbánta tettét.A Kelenvölgyi Általános Iskolába járó diákok közül a fiatalabbik kicsúfolt egy lányt, akinek a 14 éves, nyolcadik osztályos barátja ezután boxerrel próbálta megtorolni a csúfolódást. Az áldozat az első híradások szerint komoly sérüléseket szerzett, amiket a Szent János Kórház baleseti ambulanciáján láttak el. Az ügyben a 11 éves fiú apja tett feljelentést.

A vád szerint azonban a 11 éves áldozat „csak” könnyű sérüléseket szenvedett, de a verés módja miatt akár súlyos sérüléseket is okozhatott volna az idősebb diák. 

A bíróság a boxerrel verekedő fiút bűnösnek találta, és 6 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélte. A 14 éves fiút ezen kívül „csoportos értékkorrekciós” foglalkozáson való részvételre kötelezte. A fiatalkorút a törvény kötelező rendelkezése alapján pártfogó felügyelő segíti a próbaidő alatt.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, a vádlott és a védő enyhítésért fellebbezett.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat