Ma: 2020.09.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Gyalogátkelőhelyen szúrta meg áldozatát: börtönbe megy a fiatal nő
baon.hu 2012.03.12. 8:42:00

Négy év börtönbüntetésre ítélte a Kecskeméti Törvényszék a 19 éves kecskeméti R. Szabinát, aki gyalogátkelőhelyen szúrt meg késsel egy vele egykorú nőt 2011. szeptember 16-án.A támadás - mint korábban megírtuk - fényes nappal történt Kecskeméten, a Kuruc körút és a Műkerti sétány kereszteződésénél. A vádlott a zebrán ment át a benzinkút irányából a sírköves épülete felé, szemből vele pedig a későbbi sértett érkezett. Keresztezték egymás útját, emiatt összevitatkoztak, majd R. Szabina a társaságában lévő férfi nadrágjáról leakasztotta annak kését, és azzal szúrta meg a másik nőt. A szurkáló a bűncselekményt követően taxival Szegedre menekült, négy nap múlva őrizetbe vették, és előzetes letartóztatásban volt a napokban kihirdetett első fokú ítéletig.

- A négy év börtönbüntetést fele részben felfüggesztette a bíróság, ami azt jelenti, hogy két év után feltételesen szabadlábra helyezhető a vádlott - tájékoztatott Sárközy Szabolcs, a Kecskeméti Törvényszék szóvivője.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat