Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Biztonsági őr ütötte a vendéget Siófokon
Privatkopo.hu 2020.09.09. 10:52:00

A Siófoki Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt 33 éves férfit, aki biztonsági őrként bántalmazta az egyik vendéget Siófokon.A garázdaság miatt már korábban felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt férfi 2020 júliusában biztonsági őrként dolgozott az egyik siófoki szórakozóhelyen, amikor az egyik éjszaka egymással dulakodó vendégekre lett figyelmes.

A vádlott ekkor ahelyett, hogy jogszerűen megfékezte volna őket, odament az egyik érintetthez, akit - mindenféle előzetes felszólítás nélkül - ököllel hátulról fejen ütött, majd megpróbálta elhúzni a rendbontás többi résztvevőjétől. A vádlott azonban ezután sem hagyott fel az ellenállást nem tanúsító és a dulakodást abbahagyó sértett bántalmazásával, akit még négy alkalommal, ököllel megütött, amelynek következtében a sértett arczúzódást szenvedett, és az egyik foga is letörött.

A Siófoki Járásbíróság a 2020. szeptember 7-én megtartott tárgyalásán a váddal egyezően mondta ki bűnösnek a - bűncselekményt egyébként beismerő - férfit, akivel szemben 60 nap elzárást szabott ki.

Az ítélet a vádlott fellebbezése miatt nem emelkedett jogerőre.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat