Ma: 2018.11.29. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Önbíráskodás egy betonkeverőért
HP 2018.03.27. 12:30:00

Vádat emelt az ügyészség egy lajosmizsei nyugdíjas ellen, aki egy éve, Tiszaalpáron úgy akarta megszerezni a sajátjának hitt betonkeverőt, hogy annak tulajdonosát életveszélyesen megfenyegette és bántalmazta.A Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a 66 éves, lajosmizsei vádlott 2017. március 24-én, délután elment egy tiszaalpári üzletbe, hogy az üzlet tulajdonosától elvigyen egy betonkeverőt. A vádlott azt hitte, hogy a betonkeverő felerészben az ő tulajdona, azonban valójában nem volt az övé.

A boltos hölgy közölte a vádlottal, hogy nincs nála a betonkeverő, ekkor a vádlott szóváltásba keveredett vele. Trágár szavakkal szidni kezdte, majd megszorította a sértett mindkét halántékát. Közölte a nővel: ,,ha vasárnapig nem lesz itt, az udvarban a betonkeverő, akkor megdöglesz". Ezután a vádlott elindult kifelé, de közben hadonászott. A sértett védekezésként maga elé tett egy partvist, de a vádlott visszalépett, kicsavarta a kezéből, és egyszer ököllel a nő arcába ütött. A vádlott ezt követően távozott a helyszínről.

A sértett a bántalmazás miatt a fején nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és könnyű testi sértés miatt kérte a vádlott megbüntetését.

A büntetlen előéletű, szabadlábon védekező vádlottat az ügyészség önbíráskodás bűntettének kísérletén kívül könnyű testi sértés vétségével vádolja. A vádlott bűnössége kérdésében a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Angliába ment dolgozni - búcsúzóul még teherbe ejtette a 13 éves nevelt lányát
Férfi álnéven zsarolt a 30 éves nő
Összeveszett ismerősével, kést ragadott és megölte
Megverte, majd magára hagyta a hidegben - emberölésért javasol vádemelést a rendőrség
Halált okozó testi sértés miatt kell felelnie
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat