Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Kegyetlen bűncselekménnyel gyanúsítják, de kiengedték a kórházigazgatót
Blikk 2013.07.13. 11:36:00

Újra friss levegőt szívhat és szabadon járhat-kelhet a súlyos bűncselekmény elkövetésével gyanúsított Dr. Bene Krisztián (43), a Budai Irgalmasrendi Kórház egykori vezetője.Pedig a szakmai berkekben is elismert gyermekorvos és orvosigazgató négy hónapja a gyanú szerint kegyetlen bosszút állt volt szeretőjén, Renner Erikán (43). A márciusi reggelen a rendőrség véleménye alapján a féltékeny orvosigazgató óbudai lakásán rontott rá a nőre. Miután egy injekciós tűvel combon szúrta és elkábította, Renner Erika mellkasára és ágyékára maró savat öntött, ezzel soha nem múló sérüléseket okozva. Mire az asszony magához tért, a férfi már becsavarta egy pokrócba. Renner Erika iszonyatos fájdalomra eszmélt, döbbenten látta, hogy alsóteste és mellkasa is teljesen összeégett.
Értesülésünk szerint a féltékeny doktor szerda kora este léphetett ki a börtön falai mögül, és térhetett haza.

- Igaz, hogy ügyfelemet a napokban szabadlábra helyezték - erősítette meg információnkat Dr. Bene Krisztián ügyvédje, dr. Bánáti János, aki ennél többet nem szeretett volna elárulni védencéről. Mint kiderült, Renner Erikát a rendőrök a mai napig nem szembesítették Benével, így az asszonynak nem is volt lehetősége arra, hogy azonosítsa a férfiban azt, aki őt megtámadta.

Úgy tudjuk, a bíróság semmilyen kényszerintézkedést nem hozott a férfi ügyében, így bármikor nyugodtan elhagyhatja otthonát, és a rendőrök sem kopogtatnak háza ajtaján, hogy elszámoltassák szabad perceivel.

- Egyetlen különleges ok - így például szökés, elrejtőzés - sem áll fenn, ami miatt a férfit előzetes letartóztatásban kellett volna tartani. A másodfokú döntés értelmében szabadlábon védekezhet - tudtuk meg Póta Pétertől, a Fővárosi Törvényszék szóvivőjétől.
A férfi ellen továbbra is folyik az eljárás, elképzelhető, hogy az áll szabadon engedésének hátterében, hogy nincs elegendő bizonyíték ellene.

Dr. Bene Krisztián mindvégig tagadta a kegyetlen tettet, és határozottan állította: éppen a munkahelyén volt, amikor a brutális támadás történt. Hogy alibijét igazolja, készségesen megadta számítógépének kódjait a rendőröknek, ezzel akarta bizonyítani, hogy a támadás idején éppen dolgozott.

Csakhogy a kórházigazgató gépét a támadás előtt, reggel hat órakor kapcsolták be, és órákig senki sem ült a számítógép előtt.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat