Ma: 2019.02.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A barátnője szeme láttára végezték ki a cigányok
Privatkopo.hu 2018.06.19. 11:13:00

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette, és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfival és két nővel szemben, akik 2018 februárjában megöltek egy férfit.A vádlottak februárban, Dövényben, a kocsmában szórakoztak, és összeszólalkoztak egy férfival. „Mivel a sértett kijelentéseit sértőnek találták, a két férfi és a nő elhatározták, hogy megölik” - közölte a főügyészség.

A kocsmában felajánlották neki, hogy elviszik a szomszéd faluba, a rokonaihoz. Az autóba előre bekészítettek késeket és egy bozótvágót. Velük ment a sértett élettársa is, aki nem akarta párját egyedül elengedni a vádlottakkal, tudva erőszakos természetükről. El is indultak, de nem a tervezett úti cél, hanem Putnok felé fordultak. Amikor ezt szóvá tették a sértettek, az egyik férfi a bekészített késsel elvágta a férfi nyakát. Élettársát életveszélyesen fenyegetni kezdték.

Putnokon egy lakóház pincéjénél álltak meg, ahová erőszakkal lerángatták az erősen vérző sértettet és a halálra rémült nőt. A pincében a két férfi a késekkel és a bozótvágóval brutálisan megszurkálták és szétvagdosták a férfit, miközben a velük lévő nő mobiltelefonnal világított nekik a sötétben.

A sértett élettársát kényszerítették, hogy végignézze mindezt, közben az ő combját is megszúrták, és őt is megöléssel fenyegették. Amikor a sértett meghalt, az egyik férfi felment a házba, ahol volt élettársa lakott. Felébresztette a nőt és kérte, hogy segítsen eltüntetni a holttestet. Egy szőnyegbe csavarták, majd kocsival visszavitték Dövénybe, és egy emésztőgödörbe dobták. Ezalatt Putnokon a vádlott férfi élettársa elégette a ruhákat és az eszközöket, hogy eltüntesse a nyomokat.

A megölt férfi élettársát hajnalig fogva tartották, majd azzal engedték el, hogy megölik, ha valakinek beszél a történtekről. 

A vádlottakat még aznap elfogták és előzetes letartóztatásba kerültek.

A főügyészség a két férfival és a nekik segédkező nővel szemben életfogytig tartó fegyházbüntetést, a nyomok eltüntetésében közreműködő nő esetében végrehajtandó börtönbüntetést indítványozott.

További friss információk
Baltával oltotta ki a nagymamája életét egy 36 éves nő Sarkadkeresztúron
Belehalt a bántalmazásba
Két nap alatt háromszor támadtak rá a 83 éves nénire a cigánytaknyok
Mindössze 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a részeg rendőrt, aki a Ligetvédők sátrát rugdosta és eltalált egy kislányt
Diáktársai előtt vertek össze egy tinilányt Hatvanban
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat