Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Bántalmazta, majd hagyta meghalni édesanyját
Privatkopo.hu 2020.09.08. 12:05:00

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt azzal a fiatal makói férfival szemben, aki tavaly májusban, közös otthonukban olyan súlyosan bántalmazta édesanyját, hogy az asszony belehalt sérüléseibe.A vádirat szerint a pszichés gondokkal küzdő és azok miatt kezelés alatt álló vádlott családjában évek óta állandóak voltak a veszekedések, illetve a fiú korábban is többször megverte már édesanyját, valamint a tőlük a vádbeli időszakban már különváltan élt édesapját is.

A vádbeli napon a vádlott a sértettre támadt, jobb szemét ököllel megütötte, majd őt az ágyáról lerángatva a szoba szemközti oldalán lévő szekrénysor elé vonszolta. A földön fekvő nőt úgy megütötte, hogy eltörött az orra. A fejét többször a padlóba ütötte, a mellkasára mindkét térdével, közepes erővel ránehézkedett.

A sértett a bántalmazás következtében - a többi sérülése mellett - sorozatos bordatörést szenvedett. Végül a vádlott a helyszínen magára hagyta édesanyját, aki sérüléseivel összefüggésben rövid időn belül életét vesztette.

A vádemeléskor előzetes kényszergyógykezelés alatt álló vádlott vonatkozásában a főügyészség a kényszerintézkedés fenntartására, valamint kóros elmeállapota miatt a felmentésére és vele szemben kényszergyógykezelés elrendelésére tett indítványt, mivel tartani kell attól, hogy a férfi a jövőben hasonló cselekményeket követne el.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat