Ma: 2021.01.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Legendás cigány „gyerekszeretet”: letartóztatták a bántalmazás miatt elhunyt devecseri kisfiú „apját”
MTI 2011.02.14.
Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprém Városi Bíróság vasárnap a bántalmazás miatt elhunyt másfél éves devecseri kisfiú apját - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője.A 18 éves férfit halált okozó testi sértéssel gyanúsítják - tette hozzá Gulyás Ildikó. A szülők február 2-án eszméletlen állapotban vitték a gyermeket a devecseri egészségházba, ahol kiderült, hogy súlyos agysérülése van, ezért mentőhelikopterrel azonnal a győri kórházba szállították - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese korábban az MTI-t. Frankó Marianna közlése szerint az orvos három különböző súlyos sérülést is talált a kisfiú fején.
   
A szülők a rendőröknek azt mondták, hogy a gyermek játék közben verte be a fejét az ágyba - mondta Frankó Marianna. A kisfiúnak a győri kórházban csak két nap múltával vált annyira stabillá az állapota, hogy meg lehetett operálni, ám az életét már nem tudták megmenteni.

További friss információk
„Ez most komoly?” - Játékfegyverrel rabolt egy marcali nő
Bűnügyi őrizetben a balatonszemesi emberölés gyanúsítottja
Két család csapott össze Kistarcsán - a rendőrök 12 személyt előállítottak
Késsel fenyegette volt párját és annak élettársát egy 66 éves férfi
Orosz verőlegényeket felhasználva fenyegette alkalmazottait egy balatonfüredi bár tulajdonosa
 
Top cikkek
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat