Ma: 2020.09.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
A „nála lévő” térkövek sem mentették meg a részegen ordítozó ukrán vendégmunkás életét
Privatkopo.hu 2018.10.14. 13:02:00

A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat a Fővárosi Törvényszéken azzal a 30 éves debreceni munkással szemben, aki még 2017. július 8-áról 9-re virradóra - szóváltást követően - szíven szúrta a hétvégi szórakozásból a kispesti munkásszállójukba hazatérő ukrán társát.A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint: a debreceni vádlott és két ukrán férfi - akik közül egyikük a későbbi sértett -, továbbá több magyar munkás egy szállóként használt kispesti családi házban laktak. A vádlott az egyik emeleti szobában, a későbbi sértett a szintén ukrán társával egy másik szobában, míg további két magyar munkás a nappaliban laktak.

2017. július 9-én hajnalban a későbbi sértett és honfitársa egy hétvégi esti italozásból tértek haza, majd kimentek a családi ház teraszára, ahol tovább hangoskodtak és ezzel felébresztették a nappaliban alvó két társukat.

A két lakótárs és az ukránok között hangos szóváltás alakult ki, amibe nem sokkal később becsatlakozott az egyik emeleti szobából a hangzavarra felfigyelő vádlott is.

A felindult vádlott egy 9 cm-es késsel a földszintre sietett és szóváltást követően a teraszra kijutva a sértett felé szúró mozdulatot tett, majd kizárta őket a teraszra. Ezt követően a sértett és a társa a teraszajtót többszöri próbálkozás után benyomva bejutottak a lakásba és a szobájuk felé indultak, amikor azt észlelték, hogy a vádlott a konyhából kilépve immáron egy nagyobb, 15 cm pengehosszúságú késsel támad feléjük. A támadás hatására a védekezésképp a náluk lévő térköveket a vádlott irányába dobták, aki erre a sértettet egy alkalommal, nagy erővel, 13 centiméter mélyen szívtájékon szúrta.

A sértett és társa a teraszra menekültek, ahol a sértett rövid időn belül eszméletét vesztette, majd a kórházba szállítást követően elhunyt.

A korábban rablás miatt elítélt vádlott letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.

További friss információk
Elgurult a gyógyszer: sodrófával vett elégtételt a megsértett nő
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat