Ma: 2020.09.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Állatias: a vécébe nyomta felesége fejét és megerőszakolta
szoljon.hu/Bors 2011.02.24.

Ittas állapotban erőszakoskodott feleségével egy férfi, akiben a visszautasítás miatt támadt fel az agresszivitás. Ilonát a fürdőszobában kapta el, fejét a vécécsészébe nyomta, és a tiltakozás ellenére magáévá tette.Megdöbbentő titkot fedett fel egy megyebeli asszony egy riport kapcsán, aki beszámolt arról, miként alázta meg saját férje ittasan - írja a szoljon.hu.

A férjnek már korábban is voltak alkoholproblémái, ami miatt orvoshoz is fordult. Az ominózus eset előtt, bár voltak veszekedések a házaspár között, soha nem bántotta feleségét. Egy születésnapi összejövetel után azonban olyan dolog történt, ami Ilonáék házasságát is megpecsételte.

- Én a nagyobbik szobába mentem, és lefeküdtem az ágyra, mert megviselt a nap, a sok sürgés-forgás a konyhában, a vendégek kiszolgálása. A férjem eközben a másik szobában DVD-zett. Eldöntöttem, hogy letusolok, és megindultam a fürdőbe a kisszobán át. Akkor láttam, hogy pornófilmet néz. Kikerekedett a szemem, amikor megláttam, mert azt sem tudtam, hogy egyáltalán van ilyen filmünk. Nem szóltam, tovább mentem a fürdőbe. Már a zuhanyozóban álltam, amikor nyílt az ajtó és belépett. Odajött meztelenül és simogatni kezdett. Kedves volt, és jól is esett, de mondtam neki, hogy most túl fáradt vagyok ehhez - mondta Ilona a szoljon.hu internetes újságnak.

A férfi a visszautasítás után egyből megváltozott, agresszív lett. Kiabálni kezdett és becsmérelni kezdte a feleségét, majd kisvártatva megragadta a karját és kirángatta a kádból. A nő eközben sikoltozott, és próbált ellenállni, de a férfi erősebb volt, és meg is ütötte néhányszor.

- Féltem nagyon, egy idő után szinte megdermedtem. Odarángatott a vécéhez, majd a földre nyomott. Térdre rogytam, majd a hajamnál fogva a fejemet a vécécsésze széléhez nyomta és megerőszakolt. Nagyon durva volt, de én bepánikoltam és csak dermedten tűrtem, amit művel. Nem tudom meddig tartott, szinte elkábultam a sokktól. Miután végzett, kiment, majd felöltözött és elment otthonról. Lemosdottam, majd lefeküdtem, de végig remegtem, szinte fel sem fogtam mi történt ott a fürdőben. Az arcom fájt, ahogy a vécéhez nyomta, a hajam belelógott a csészébe. Undorodtam magamtól.

Ilona sokáig nem tudott mit tenni a helyzettel, barátnője tanácsát kérte, aki azt mondta, jelentse fel a férjét. Mégsem tette. De néhány hét múlva már külön éltek, majd rövidesen el is váltak.

(Fotó: illusztráció)

További friss információk
Ismét életveszélyt okozó testi sértés lett a cigarettatarhálás vége
Elhagyott épületben fojtotta meg az élettársát - a BRFK nyomozói befejezték az óbudai emberöléssel gyanúsított férfi ügyét
„Mikor döglesz már meg, te rohadék?” - üvöltötte a férfi a feleségének, majd forró ételt öntött a fejére
Pisztollyal fenyegetőzött és ütött egy 26 éves férfi
Prostituáltakat futtattak a cigányok - a bevételt elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat