Ma: 2019.02.18. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
13 éves állami gondozott lányt kényszerítettek prostitúcióra
RTL Klub 2018.02.04. 8:25:00

Napi 10 órát kellett az utcán dolgoznia, ha tiltakozott megverték - a vád szerint így kényszerítettek prostitúcióra egy mindössze 13 éves lányt. A gyanúsítottak - egy 40 éves nő és 20 éves fia - öt hónapja vannak előzetes letartóztatásban.A család ellen most emeltek vádat. Az ügyészség szerint egy 13 éves állami gondozott lányt csaltak Bécsbe, és ott prostitúcióra kényszerítették. Még utasításokkal is ellátták a tapasztalatlan áldozatot.

A gyerek hiába tiltakozott, napi 10 órát az utcán kellett töltenie, vagy megverték. A pénzét elvették. Két hét után visszahozták Magyarországra, így tudott kiszabadulni a fogva tartói karmai közül.

A 40 éves nő és 20 éves fia öt hónapja vannak előzetesben. Amennyiben a bíróság bűnösnek találja őket, akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik őket.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Magyon élő család egyik fiatalkorú tagja ellen is nyomozást indítottak, de a 16 éves fiú nem került rács mögé, szabadlábon védekezhet.

A mintegy nyolcszáz lelkes településen nem ez volt az egyetlen ilyen ügy: a múlt héten egy másik család ellen is vádat emeltek. Ők két intézetis lányt vittek ki Bécsbe, és kényszerítettek prostitúcióra.

(fotó: illusztráció)

További friss információk
Baltával oltotta ki a nagymamája életét egy 36 éves nő Sarkadkeresztúron
Belehalt a bántalmazásba
Két nap alatt háromszor támadtak rá a 83 éves nénire a cigánytaknyok
Mindössze 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a részeg rendőrt, aki a Ligetvédők sátrát rugdosta és eltalált egy kislányt
Diáktársai előtt vertek össze egy tinilányt Hatvanban
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat