Ma: 2020.09.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Agyonverték a szeszfőzdében
HP 2011.01.29.
Egyik munkatársnője és egy fiatal férfi verte agyon azt a férfit, akit szerdán találtak holtan egy szeszfőzdében, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádnémetiben. Az emberölés két gyanúsítottját a rendőrök elfogták, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte őket.

Szerdára virradó éjjel történt a gyilkosság a község egyik szeszfőzdéjében. Az ott dolgozó 47 éves férfi, valamint a szintén ott dolgozó 31 éves nő és 23 éves barátja együtt italoztak munkahelyükön. Az italozás közben szóváltás alakult ki közöttük, melynek során a nő és a barátja a férfira támadtak. Az áldozatot olyan nagyon megverték, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt. A nőt és fiatal barátjárt a rendőrök az eset után őrizetbe vették, a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte mindkét gyanúsítottat. Az ügyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság folytat nyomozást, emberölés megalapozott gyanújával.

További friss információk
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
15, illetve 8 év fegyházbüntetésre ítélték a késes rablókat
Egy 16 éves féleszű levágta magáról a nyomkövetőt, aztán megkéselte a volt jegyesét és annak anyját
Kirabolt egy idős házaspárt, majd Angliába szökött - hat év elteltével végre fegyházba vágják
20 ezer forintot rabolt a 17 éves „navajonki”, a rendőrök őrizetbe vették
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat