Ma: 2020.10.20. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Erőszakos bűnügyek
Acélbetétes bakanccsal rugdosta
Privatkopo.hu 2020.09.25. 15:24:00

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a két férfivel szemben, akik tavaly májusban építési törmelék elhelyezése okán vitatkoztak össze a sértettel.A vádirat szerint a sértett szegedi ingatlana melletti telket egy építési vállalkozó használta, aki erre a földterületre 2019-ben több alkalommal építési anyagot szállított. A sértett ezt nehezményezte és szólt is az ott dolgozó munkásoknak, de a konfliktus a vádbeli napig a kölcsönös sértegetésekben merült ki, tettlegesség addig nem történt.

A sértett 2019. május 25-én, reggel kerékpárral indult hazafelé a közeli boltból, amikor autóval elhaladt mellette az építési vállalkozó két munkása. Miután észrevették a sértettet, az autóval elé vágtak és megállásra kényszerítették, majd a gépkocsiból kiszállva a vádlottak egyike a sértetthez lépett és ököllel arcon ütötte. A sértett ennek következtében a földre esett. Bántalmazásával ezt követően sem hagytak fel, négyszer-ötször arcon ütötték és mindkét vádlott rugdosni kezdte őt. A vádlottak egyikén fémbetétes munkavédelmi cipő volt, amellyel legalább két alkalommal a sértett mellkasába rúgott.

A vádlottak ezt követően a földön fekvő, vérző fejű férfit magára hagyták, majd a gépkocsival a helyszínről elhajtottak. A sértett a telefonjáról értesítette a mentőket, akik kórházba szállították.

A bántalmazás következtében a sértett - a bordatörések mellett - fejsérülést, valamint a mellkas sérülését szenvedte el, amelyek közvetett életveszélyes állapotot eredményeztek. A sértett sérülései mintegy 4 hét alatt gyógyultak meg.

A főügyészség a vádlottakat életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja.

További friss információk
Meg akarta fojtani a feleségét
Letartóztatásban a szombathelyi fegyveres rablás felbujtója
10 percen belül elfogták az oroszlányi telefonrablót
Nyomozók várták a pénzátadásra érkező zsaroló uzsorást
A szokásos: cigarettát kért a feleslegesen született, mivel nem kapott, veréssel fenyegetőzött
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat