Ma: 2020.06.07. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Agyonlőtte élettársát a nyugalmazott rendőr
Blikk 2013.07.16. 16:29:00

Összeveszett szerelmével egy szexuális játékon, majd agyonlőtte az asszonyt egy nyugalmazott kanadai rendőr közös otthonukban. A férfi most a bíróságon már azt mondta: önvédelemből lőtt, megijedt a nőtől.Keith Wiens, az egykori rendőr és párja Lynn Kalmring videójátékokkal ütötték el az időt esténként, amire fogadást is kötöttek. A nyertes többnyire valamilyen szexuális játékot eszelt ki a másik számára. Aznap este Lynn kerekedett felül, és rögtön ki is készített pár szexuális játékszert a hitvesi ágyra. Keith azonban fáradt volt, ezért lelökte a játékokat a párnáról, és bemászott az ágyba. A neje ezen teljesen kiborult, majd azzal vádolta meg a férfit, hogy nem is találja vonzónak őt. A férj ekkor elszenderedett, majd arra ébredt, hogy a nő teljes erőből ütlegeli őt. Azt mondta neki, hogy csomagoljon, és aludjon máshol az éjszaka, mire a nő kirohant a szobából.

- Lynn teljesen kifordult önmagából. Úgy viselkedett, mint aki megőrült, és akkor támadt rám, amikor aludtam. Nem tudtam, mi következik, ezért megijedtem - mondta Keith.  

A férfi egykor a kanadai rendőrségnél szolgált, önvédelmi fegyvere is volt, amit a hálószobában tartott. A pisztolyt a heves vita után elő is vette. A nő eközben felhívta a húgát, aki a bíróságon azt állította: Lynn dühtől remegő hangon elújságolta neki, hogy a férjéhez vágta a jegygyűrűjét, illetve némi készpénzt - derül ki a Huffington Post internetes magazin cikkéből.

Keith ezután tisztázatlan körülmények között lelőtte a nejét; közvetlenül a bal szeme alá tüzelt, és ott helyben kioltotta az életét. Utólag azt vallotta, hogy Lynn egy konyhakéssel jelent meg a hálószobában, és hogy csak önvédelemből lőtt. A törvényszéki patológus meglehetősen gyanúsnak találta mindezt, hisz a férfi egyáltalán nem sérült meg, dulakodásnak semmi nyoma nem volt, a kést pedig véleménye szerint utólag tették az áldozat kezébe, a halála után.

A tárgyalás folytatódik, ítélet még nem született a különös gyilkosság ügyében.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat