Ma: 2021.01.10. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Privatkopo.hu 2019.01.23. 15:08:00

„Több éves börtönbüntetés elé néz egy magyar nő és férje Nagy-Britanniában, miután bűnösnek találták őket prostitúció szervezésében" - írja a Daily Mail. A 32 éves „Sz.” (azaz Szuda) Ivett és párja, Karl Ring luxuséletet élt a bevételből.A brit újság azt írja, Magyarországról a nőket egy chelsea-i bérházba vitték, ami „Tíz emeletnyi szajha” néven vált hírhedtté.

A ház tulajdonosa egyébként a brit konzervatív kormánypárt multimilliomos támogatója, Christopher Moran, de ő a cikk szerint nem tudott arról, mire használják az ingatlant, aminek bérleti díját Szuda Ivett bankszámlájáról fizették, bérlőként pedig az édesanyját tüntették fel.

A magyarországi nőket Szuda Ivett az interneten toborozta, és fapados repülőjáratokkal vitte őket Angliába. Egy honlapot is működtetett a pár Kensingtoni angyalok címmel, ahol több mint száz prostituált szolgáltatásait hirdették.

                                                    Hazánk „büszkeségei”

A nőket azzal kecsegtették, hogy 300 fontot is kereshetnek naponta, bevételeiket pedig el kellett felezniük Szudáékkal, akik így több mint 600 ezer fontot kaszáltak az üzleten.

Szuda Ivett azt mondta, nem gondolta, hogy bármi rosszat tenne, mert szerinte a nők elégedettek voltak az üzlettel. Ennek ellenére természetesen bűnösnek találták a párt, ítéletet később hirdetnek ügyükben.

A bíróságon egy nő arról is beszélt, hogy a pár kapcsolatban állt egy kábítószer-kereskedővel, aki rendszeresen kokaint szállított nekik.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat