Ma: 2020.05.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Vándorcigányok terrorizálják a kisváros lakóit
Pesti Riport 2013.07.04. 15:16:00

Pilning - Szüleik mellett is csak rendőri kísérettel mernek iskolába menni egy angol kisváros iskolásai. Vándorcigányok terrorizálják a helyieket: köpködnek, káromkodnak, verekednek, ürülék borítja a környéküket - úgy, mint bárhol máshol…Pilningben, az egyházi intézmény mellett nemrég vándorcigányok vertek tanyát, lakókocsijaikkal nem hajlandók elhagyni a magánterületet. De nem ez a legnagyobb baj. Gyerekeik botokkal és kövekkel támadnak a helyiekre, egy pincérnőt bottal vertek meg, amiért nem szolgálta ki az egyik részeg szülőt. A helyi önkormányzat elrendelte, minden sarkon posztoljon egy rendőr, amíg tovább nem állnak.

- Amióta itt vannak, nemcsak a gyerekek félnek, de a szülők is rettegnek őket elkísérni az iskolába - tudatta a The Sunnal a helyi kocsmáros, Dave MacLeod. - A gyerekeik köpködnek, káromkodnak, kővel dobálják meg a kocsikat, megverték az egyik pincérnőmet is, a szülők nem tesznek semmit. Arról nem beszélve, hogy irtózatos büdös van, amióta letáboroztak, ürülék borítja a helyet, ahol leállították a lakókocsijukat.

A jelek szerint sehol nem sikerül a beilleszkedés a cigányoknak.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat