Ma: 2020.09.24. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Ököllel ütötte, megrugdosta élettársát - a nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba
Privatkopo.hu 2020.01.16. 14:00:00

2019 augusztusában életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy osztopáni nőt. Az élettársa bántalmazta. A támadót a rendőrök előállították és őrizetbe vették, azóta is letartóztatásban van. A nyomozó hatóság vádemelést javasol a 45 éves férfi ellen.A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy egy 45 éves férfi, féltékenységének hangot adva, előzetes szóváltást követően többször ököllel megütötte és megrugdosta élettársát, aki a bántalmazás következtében súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A támadót a rendőrök előállították és őrizetbe vették, azóta is letartóztatásban van. A férfi a kihallgatása során beismerte tettét.

Az erős felindulásban elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás során a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat 2020. január 15-én vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat