Ma: 2019.03.17. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
Mindennaposak a lövöldözések Malmőben - ezek a „svéd fiúk” már csak ilyenek
Privatkopo.hu 2017.02.13. 18:41:00

Ismét halálos áldozatot követelt egy lövöldözés az éjjel Malmőben. Egy 23 éves fiatalembert lőttek le, akit a járókelők megpróbáltak újraéleszteni, de később, a kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe.A férfit bevásárlószatyrokkal a kezében lőtték agyon vasárnap, este egy thai étterem mellett a Möllevangstorget téren.

Múlt héten, szombaton egy iskolai gondnokot sebesített meg életveszélyesen egy 15 éves bevándorló.

Alig telt el egy hónap az új évből, és ez már a negyedik áldozat Malmőben, Svédország harmadik legnagyobb városában. Az áldozatok közül három meghalt, egy továbbra is életveszélyes állapotban fekszik kórházban - számolt be a közmédia skandináviai tudósítója.

A rendőrség nem találja az elkövetőket, de az utóbbi időben több leszámolásnak is tűnő lövöldözés történt az alvilágban. 2016 eleje óta a vasárnapi már a 13. lövöldözés volt Malmőben.

A svéd televízió hosszú riportsorozatot közölt a válságban levő városról, amely szerint a munkanélküliség, a beilleszkedés hiánya, a szociális problémák és az egyre jobban elharapózó bűnözés egymással összefüggő dolgok. Ebben azt is elemezték, hogy miért pont Malmőt írja le így a média, mintha csak itt lennének gondok - amikor hasonló események történnek Stockholmban vagy Göteborgban, akkor azok a külvárosok problémái, Malmőt illetően viszont gyakran az egész várost tartják háborús övezetnek, no-go zónának.

A belügyminiszter hétfőn, reggel Malmőbe utazott, hogy a helyszínen tájékozódjon a helyzetről. A város vezetői keresik a megoldást, amely elsősorban több térfigyelő kamerát, nagyobb rendőri jelenlétet jelent a bandák elleni harcban.

Pedig a megoldást egyáltalán nem itt kell keresni, hanem a beilleszkedni képtelen muszlim horda hazazsuppolása témakörében.

További friss információk
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
Megfojtottak egy magyar állampolgárságú prostituáltat Olaszországban
Három hónapos kisbaba is kellett a pedofil állatoknak - 84 kisgyermeket szabadítottak ki az emberkereskedők fogságából
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat