Ma: 2021.01.16. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Bűnözés a nagyvilágban
A „szegény menekült" az emeletről dobta le a 26 éves lányt, mert nem tudta megerőszakolni
888.hu 2017.05.07. 10:54:00

Kettős lábtörést szenvedett az a lány, akit egy németországi migráns az emeleti ablakon hajított ki azért, mert a lány nem engedte, hogy megerőszakolja.Az eset a Hessen tartományban található bensheimi menekülttáborban történt, ahol a 34 éves migráns először egy félbetört sörösüveggel fenyegette meg a 26 éves lányt, hogy feküdjön a földre annak érdekében, hogy megerőszakolhassa. A lány ellenkezett, mire a migráns felkapta és kihajította az ablakon, több mint négy méter magasról. Az áldozat a brutális támadást követően a betonra esett, emiatt kettős lábtörést szenvedett.

Az elkövetőt még a menekülttáborban elfogták és nem sokkal az eset után bíróság elé is állították, ahol elpityeregte magát, és azzal érvelt, hogy „2014 óta tartózkodom Németországban és azóta cudarul bánik velem a sors.”

A tárgyalás alatt azonban kiderült, az erőszakos „menekült” már korábban is összetűzésbe keveredett a hatóságokkal, ugyanis a menekülttáborban történt esetet megelőzően egy 17 éves lányt zaklatott szexuálisan. 

További friss információk
Nagy tételben „öregeztek” Kozák Alexék Észak-Írországban
Több mint kétszázezer pedofil felvételt jelentettek tavaly világszerte
Tíz emeletnyi szajha - ez a „magyar” nő is prostitúció szervezésével kereste meg a mindennapi kokaint Angliában
Sokadik lecke egzotikumra vágyó lánykáknak: megverte, majd megfojtotta a 16 éves bécsújhelyi lányt szír barátja
Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat