Ma: 2018.12.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Szamurájkarddal, díszbárddal és gázpisztollyal estek egymásnak egy budapesti benzinkútnál
Privatkopo.hu 2018.02.19. 16:10:00

Két társaság között felálló korábbi, személyes konfliktus vezetett a tettlegességig egy, a főváros IV. kerületében, a Fóti úton található benzinkútnál. Az ügyészség összesen hat férfival szemben emelt vádat.Még 2015. augusztus 16-án, késő este az egyik társaság tagjai gépkocsival az újpesti benzinkúthoz hajtottak, miután tudomást szereztek arról, hogy a másik társaság éppen ott tartózkodik. A négy férfi ezután - kezükben gáz-riasztó pisztollyal, szamurájkarddal, díszbárddal és golfütővel - kiszállt az autóból, és azokkal fenyegetve közelítettek a benzinkút boltjának bejáratánál álló másik társaság felé.

Utóbbiak közül az egyik férfi ekkor a ruházatából szintén elővett egy gáz-riasztó fegyvert, és azzal többször a szembenálló társaság irányába lőtt, illetve gázspray-vel is fújt feléjük, az egyik társa pedig egy üdítővel teli palackot hajított az irányukba.

Erre reagálva a másik társágból az egyik férfi a nála lévő gáz-riasztó fegyverrel visszalőtt, míg társai eközben mellette állva, a kezükben továbbra is a bárddal, szamurájkarddal, golfütővel támogatták a cselekményét.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség hat férfival szemben vádat emelt csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt, amit közülük hárman bűnsegédként követtek el.

A vád szerinti bűncselekmény büntetési tételének felső határa három évig terjedő szabadságvesztés.

További friss információk
Vízzel teli aknába esett és életét vesztette egy 18 hónapos kisfiú Körösújfaluban
Nem akart sétálni
Súlyos sérülést szenvedett egy gyerek egy hanggránáttól a Fradi-DVTK meccsen
Meghalt a rendőrök elől menekülő autós
Dunakeszi: 24 métert repült a drogos által elgázolt nő - a hulladék át is hajtott rajta, majd elmenekült
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat