Ma: 2017.12.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Idős asszonyt gyilkoltak a „navajonkik” Tatabányán
Privatkopo.hu 2017.10.04. 19:25:00

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - folytat büntetőeljárást V. György 19 éves tatabányai lakos és társa ellen.A rendőrség tájékoztatása szerint V. György gyanúsított 2017. október 1-jén Tatabányán, egy családi házban bántalmazott egy 87 éves idős asszonyt, majd tőle készpénzt tulajdonított el. A megszerzett értékkel együtt az épületből elmenekült. A bántalmazott idős asszonyt a szomszédok találták meg. Hozzá azonnal mentőt hívtak, akik a kórházba vitték. A helyszínen erőszakos bűncselekmény nyomai voltak láthatóak, ezét értesítették a rendőröket. A rendőrök azonnal megkezdték a nyomozati cselekmények végrehajtását.  

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói együttműködve a Tatabányai Rendőrkapitányság rendőreivel adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek során a két férfit elfogták és őket október 2-án a délutáni órákban előállították.

A gondos orvosi ellátás ellenére 2017. október 3-án a kórházban életét vesztette a 87 éves sértett.

V. Györgyöt és társát a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, őket bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

További friss információk
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Holttestet találtak egy leégett bakterházban
Halálos baleset Hévízgyörkön
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Rendőrautó és személygépkocsi ütközött - egy személy életét vesztette, többen megsérültek
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat