Ma: 2021.06.14. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Lopták az áramot - leégett a panzió teteje
HP 2013. 02. 08. 11:53:00

Szabálytalanul bekötött, zárlatos villanyvezeték okozott tüzet egy tatabányai panzióban. Az áramlopást a tűzoltók fedezték fel.Csütörtökön este gyulladt ki egy panzió tetőszerkezete Tatabányán. A tüzet egy, a padláson végigvezetett elektromos vezeték zárlata okozta. Kiderült, hogy a szabálytalanul bekötött vezetékkel lopták az áramot a panzióban. Az áramlopást az oltási munkálatokat, majd a tűzvizsgálatot végző tűzoltók jelezték a rendőrségnek. A rendőrség - egyelőre ismeretlen tettes ellen - lopás miatt indított eljárást. A tűzben senki nem sérült meg.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat