Ma: 2020.08.11. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Összeégett női holttest a kigyulladt lakásban
MTI 2011.02.10.

Lakástűzben vesztette életét egy makói nő csütörtökre virradó éjszaka - tájékoztatott a rendőrség és a katasztrófavédelem.A makói Petőfi park egyik nyolclakásos társasházából éjjel fél kettő után riasztották a tűzoltóságot, hogy a földszintről sűrű füst gomolyog ki - mondta Tátrai János, a Csongrád Megyei Katasztrófavédelem sajtóreferense.

A helyszínre érkező tűzoltók az egyik földszinti lakásban egy ágyban összeégett női holttestet találtak - közölte az őrnagy.

Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője tudatta, hogy a nő 57 esztendős volt. A szakértői vizsgálat az idegenkezűséget kizárta, a halált füstmérgezés és égési sérülések okozták.

A tűz az elsődleges vizsgálatok szerint egy ágy mellett elhelyezett gyertyától keletkezhetett - tette hozzá a főhadnagy.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat