Ma: 2020.10.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Nyírbátori otthonukban árulták a kábítószert a cigánybűnözők
Privatkopo.hu 2020.10.08. 9:48:00

A Nyírbátori Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. Annamária 27 éves, B. József 34 éves, B. Anikó 42 éves és V. B. 20 éves nyírbátori lakosok ellen.A nyomozás adatai szerint a bűnszövetség tagjai az elmúlt hónapokban - anyagi haszonszerzés érdekében - nyírbátori otthonukban rendszeresen értékesítettek új pszichoaktív anyagnak minősülő bódító hatású szert. 

A rendőrök a gyanúsítottak otthonában megtartott kutatás alatt közel 30 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, és drogok értékesítéséből származó készpénzt találtak és foglaltak le.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható társaság tagjait 2020. október 6-án elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök a 27 éves és a 42 éves nőt, valamint a 34 éves férfit őrizetbe vették, a 20 éves V. B. szabadlábon védekezhet.

A rendőrök több vásárlót is kihallgattak, akik elmondták, hogy a gyanúsítottaknak alkalmanként 500, majd később 1000 forintot fizettek a tiltott szerért pakettenként.

A rendőrség előterjesztést tett az őrizetben lévő gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.  

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat