Ma: 2019.08.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Pénzt követelt, kést rántott
police.hu 2018.10.16. 12:33:00

Egy járókelőtől kért pénzt a Budapest VII. kerületi Huszár utcában, 2018. október 14-én, délelőtt a 20 éves budapesti N. V. Ábrahám. Amikor a férfi közölte, hogy nem tud neki pénzt adni, az elkövető kabátja zsebéből elővett egy kést és megfenyegette. A sértett ettől megijedt és beszaladt egy közeli üzletbe segítséget kérni, a tettes pedig elfutott.A bejelentést követően a józsefvárosi rendőrök a kábítószer befolyásoltsága alatt álló elkövetőt kevéssel később elfogták Budapest VIII. kerületében, a Blaha Lujza téren.

A nyomozati cselekmények és a széleskörű adatgyűjtés alapján a rendőrök megállapították, hogy a férfi október 4-én, délután, Erzsébetvárosban, a Bethlen Gábor utca és a Péterffy Sándor utca kereszteződésében egy másik férfit is leszólított, tőle szintén pénzt követelt. Amikor a sértett közölte, hogy kevés pénz van nála, az elkövető a férfi óráját is elvette.

A rendőrök N. V. Ábrahámot előállították a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol felfegyverkezve elkövetett rablás és kábítószer birtoklása bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki és - őrizetbe vétele mellett - kezdeményezték letartóztatását. ?

További friss információk
Bedrogozva gázolt halálra a gyalogátkelőhelyen egy asszonyt - az áldozat 24 métert repült
Pirotechnikai eszköz robbant fel egy kislány kezében, Szilben
Vádemelés: felborult a körhinta, nem volt rá engedély, a kezelő pedig részeg volt
Vasúti katasztrófát akadályoztak meg - egy személyvonat vezetője nem vette figyelembe a tilos jelzést
Szilveszteri prolibűnözés: súlyos sérülést szenvedett egy 11 éves kislány
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat