Ma: 2020.08.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
24 óra alatt 4 halálos áldozat a hazai utakon
MTI 2011.03.13.

Az elmúlt 24 órában a rendőrség 114 közúti közlekedési balesetnél intézkedett, közülük 4 halálos áldozatot követelt.A rendőrség honlapján vasárnap reggel közölt adatok szerint 12 baleset súlyos, 23 pedig könnyű sérüléssel járt.

A záhonyi határátkelőhelyen, a hosszú hétvégén ismét forgalomtorlódás várható: a személyforgalomban Ukrajna felől 13-án 60 perces, a kilépő irányban 14-én és 15-én szintén 60 perces várakozásra lehet számítani. A teherforgalomnál a hétvégi kamionstopot megelőző és az azt követő időszakban kilépő irányban 60-180 perces lehet a várakozás.

A beregsurányi határátkelőhelyen egy-egy órás várakozásra kell számítani a délelőtti órákban belépő irányban, a délutáni órákban a kilépő irányban.

Az autósoknak a záhonyi forgalomtorlódás elkerüléséhez továbbra is a reggel 7 és este hét óra között nyitva tartó Barabás határátkelőhelyet és a reggel 8 és délután 4 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet érdemes használniuk.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat