Ma: 2020.08.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
További százmilliót vonnak el a mentőktől - ők a költségvetés „nyertesei”…
MTI 2011.03.14.

További százmillió forintot vonnak el az Országos Mentőszolgálattól a Magyar Nemzet hétfői írása szerint.A lapban azt írták: ez azt jelenti, hogy így már nemcsak az új gépkocsik beszerzésére szolgáló pénzkeretet, hanem a működési költségeket is csökkentik.

A lap emlékeztet arra: tavaly még azt mondta az egészségügyi államtitkár, hogy a mentőszolgálat az idei költségvetés egyik nyertese.

Azóta azonban már elvontak egymilliárd forintot a mentőszolgálattól, így ennyivel kevesebbet fordíthatnak az idén új mentők beszerzésére a korábban beharangozott 850 millió plusz 1,75 milliárd forintnál.

Győrfi Pál a lapnak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy „a 100 millió forintos zárolás az OMSZ és a Légimentő Nonprofit Kft. betegellátással és operatív mentési tevékenységével nem összefüggő tevékenységeit érinti”.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat