Ma: 2021.04.19. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Letartóztatásban az embercsempészek
Privatkopo.hu 2021. 03. 26. 11:18:00

A rendőrök két embercsempészt és három illegális migránst vettek őrizetbe, akiket az M1-es autópályán ellenőriztek.A Nemzeti Adó-és Vámhivatal járőrei 2021. március 22-én, 14 óra 50 perckor, az M1-es autópálya 83-as kilométerszelvényében ellenőriztek egy szerb hatósági jelzésű személygépkocsit. A járműben két szerb állampolgár, valamint egy albán és két koszovói személy utazott, akik más nevére kiállított útlevéllel igazolták magukat. A rendőrök mind az öt főt előállították.  

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a két szerb férfi ellen embercsempészés bűntett, az albán és a koszovói személyek ellen, akik magyarországi jogszerű tartózkodásukat igazolni nem tudták, okirat-hamisítás miatt indított büntetőeljárást.

A nyomozók kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, és kezdeményezésükre az ügyészség indítványozta letartóztatásukat, amit az illetékes bíróság 2021. március 25-én elrendelt.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat