Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Holttestre bukkant a horgász
MTI 2010. 11. 04.

Holttestre bukkant egy horgász csütörtök délelőtt egy győri tóban. Azt, hogy ki az áldozat, egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy nem gyilkosság történt.
Az ismeretlen férfi holttestére csütörtök délelőtt bukkant rá egy horgász Győrben, az úgynevezett „kettes tóban”. Épp a horgászathoz keresett helyet, a vizet fürkészte, ekkor vette észre a tetemet. A férfi valószínűleg szerda este vagy csütörtök hajnalban kerülhetett a vízbe. A horgász ezután értesítette a rendőrséget.

Azt egyelőre nem tudni, ki az áldozat. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi 45-50 év körüli, 178 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja sötét, és kockás kabát volt rajta.
A rendőrök szerint biztos, hogy nem gyilkosság történt.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat