Ma: 2020.06.28. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Három halott 24 óra alatt
FH 2010.11.07.

Összesen 161 közúti baleset történt az ország útjain az elmúlt 24 órában, hárman meghaltak, 21-en súlyosan, 28-an pedig könnyebben sérültek meg — közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).
Záhonynál továbbra is torlódásra, akár 1-2 órás sorokra is készülni kell mindkét irányban. A záhonyi Tisza-híd állagmegóvási, megerősítési munkálatai miatt ugyanis időszakos korlátozásokat vezettek be. A rendőrség a reggel 7 és este 7 óra között nyitva tartó Barabás közúti határátkelőhelyet, illetve a reggel 8 és délután 4 óra között nyitva tartó Lónya közúti határátkelőhelyet javasolja az autósoknak.

Folyamatos sebességkorlátozás van érvényben az M0 úgynevezett „régi” szakaszán, mert építik a 3. forgalmi sávot. Szintén a szokottnál lassabban lehet haladni a Megyeri-hídon, itt javítási munkák miatt 60 km/h-s sebességkorlátozás lépett érvénybe. Az ORFK tájékoztatása szerint az M1 autópálya mindkét oldalán a 13-as és 15-ös km szelvények közötti szakaszon 80-100 km/órás korlátozás van hídépítés miatt, a 20-as és 28-as km szelvények között pedig javítják a burkolatot, ezért itt maximum 60 km/órás sebességgel lehet haladni.

Az M3-as, M30-as és az M35-ös út egy-egy szakaszán 80 km/h sebességkorlátozás van érvényben, az M5 autópálya újhartyáni csomópontjánál szintén a megszokottnál lassabban hajthatnak az autósok.
További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat