Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Rendőrök vitték el Győzikét egy cserbenhagyásos baleset után
Bors 2010.11.05.

Személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet okozott szerdán délben az Andrássy úton Gáspár Győző, aki a karambol után elhagyta a helyszínt.
A celeb a baleset után nem szállt ki a kocsijából, hanem sietve elhagyta a helyszínt, pedig az összetört autóban legalább egy személy megsérült. Információink szerint Győzikét két utcára a baleset helyszínétől igazoltatták a járőrök, majd bevitték a rendőrségre - írja a Bors.

A BRFK szóvivője, Sass Oszkár megerősítette az információt:

– Szerdán, az Andrássy úton, délután fél egy tájban történt egy közlekedési baleset, amelyben egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett. Az egyik jármű vezetője – akit néhány utcával arrébb igazoltattak a kollégák – azonnal elhagyta a helyszínt. A 36 éves férfit, mint a baleset okozóját, a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályára kísérték, ahol segítségnyújtás elmulasztása miatt meggyanúsították.

A Bors úgy tudja, hogy vért vettek a cserbenhagyó cigánytól. Arról egyelőre nincs hír, hogy a mintában volt-e drog vagy alkohol.

Győzike megerősítette, hogy a baleset megtörtént, de a cserbenhagyást tagadja.

– Mindenkivel megtörténik az ilyen, nem értem, miért hívogatnak ezzel – kezdte indulatosan.
– Nem is hagytam cserben a lányt, ki mondott ilyet? – kérdezte. Amikor felvilágosították, hogy tudomásuk van róla, hogy segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsították meg, még dühösebb lett:

– Nem hagytam senkit cserben, hétfőn találkozom a lánnyal, de nem a sajtó nyilvánossága előtt. Alig tört össze a kocsi, kifizetem a kárukat, nem történt semmi komoly. Különben is külföldön vagyok, nagyon messze – mondta, majd letette a telefont.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat