Ma: 2020.08.12. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Felrobbant és kiégett egy családi ház Dunakeszin
MTI 2013.02.10. 10:54:00

Vélhetően gázrobbanás miatt gyulladt ki egy 130 négyzetméteres családi ház Dunakeszin szombat este. A tüzet eloltották, sérülés nem történt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.Spitz Alexandra tájékoztatása szerint a Napraforgó téri ingatlanban épp akkor történt a robbanás, amikor az ott lakó anya és lánya hazaértek, de egyiküknek sem esett komolyabb baja.

A tűz veszélyeztette a sűrűn beépített környék szomszédos épületeit is, ám továbbterjedését sikerült megakadályozni. A lángokat a Pest megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával a fővárosi tűzoltók eloltották - mondta a szóvivő.

A robbanás következtében a ház homlokzata megdőlt, belseje kiégett. A családtagok elhelyezéséről a dunakeszi polgármester intézkedése nyomán az önkormányzat gondoskodik.

Az elsődleges vizsgálat kizárta a szándékosságot, valószínűleg gázrobbanás történhetett, de pontos információk csak a tűzvizsgálat lefolytatását követően állnak majd rendelkezésre - közölte Spitz Alexandra.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat