Ma: 2018.11.27. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
police.hu 2017.03.03. 7:14:00

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség azzal a férfival szemben, aki másfél éve felborult az autójával Dombóvár közelében, és utasa belehalt a sérüléseibe.A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozásának adatai alapján a 29 éves mohácsi férfi 2015. június 21-én, hajnalban a 61-es főúton autózott Dombóvár felé, amikor a rosszul megválasztott sebessége miatt a járműve megcsúszott, az út melletti árokba csapódott, majd az útra visszapördülve felborult. A baleset következtében a jármű vezetője és utasa is megsérült, utóbbi olyan súlyosan, hogy a kórházba szállítása után életét vesztette.

A kirendelt szakértő a vizsgálat során megállapította, hogy a 29 éves férfi a járművezetés előtt kábítószert fogyasztott, amely a vezetési képességeire hátrányosan hatott. A férfi a kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését, így jelenleg szabadlábon védekezhet.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az eljárást befejezték, s a bűnügy iratait a napokban vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.

További friss információk
Vízzel teli aknába esett és életét vesztette egy 18 hónapos kisfiú Körösújfaluban
Nem akart sétálni
Súlyos sérülést szenvedett egy gyerek egy hanggránáttól a Fradi-DVTK meccsen
Meghalt a rendőrök elől menekülő autós
Dunakeszi: 24 métert repült a drogos által elgázolt nő - a hulladék át is hajtott rajta, majd elmenekült
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat