Ma: 2021.05.06. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Két gázolás, két súlyos sérült Baranyában
HP 2010. 12. 15.

Két embert gázoltak el kedden Baranya megyében, mindkét gyalogost súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők.Az elsődleges vizsgálatok alapján későn észlelte a teherautó sofőrje és elgázolta azt a 17 éves fiút, aki kiszaladt az útra, kedd reggel Szalántán. A fiút súlyos sérülésekkel szállították kórházba a mentők. Szintén súlyos sérülésekkel szállították kórházba azt a nőt, akit kedd reggel gázolt el egy személyautó Komlón, miközben a kijelölt gyalogosátkelő helyen próbált átmenni az úton. A rendőrség mindkét baleset körülményeit vizsgálja.

További friss információk
Családi tragédia Ajkán
Kútba zuhant és meghalt egy hároméves gyerek Hatvanban
Ittasan karambolozott a hévízi fideszes alpolgármester
Vádat emeltek a nagymama ellen, aki a tilos jelzés, valamint az érkező vonat ellenére a sínekre hajtott, emiatt két unokája meghalt
Javítóintézeti bevonulás helyett autót lopott a 17 éves „navajonki” - és egy házaspár halálát okozta vele
 
Top cikkek
Brutális cigánybűnöző bandája hálózta be az alkoholista, pszichiátriai problémákkal küzdő milliárdos üzletembert
Váratlan fordulat! „Örökösként” jelentkezett a halálra égetett milliárdos volt „élettársa”, akiről az üzletember korábban a gyámhivatalnak azt állította, hogy rendszeresen meglopja, mérgezi - a nő testvére a TEK műveleti főosztályvezetője
Ideiglenes gondnok a később halálra égett milliárdos lányainak: „nem találkozhatnak az apukájukkal a politika miatt”
A tűzhalált halt milliárdos lánya: „a XII. kerületi rendőrök nemhogy nem segítettek, hanem kifejezetten akadályoztak abban, hogy édesapám életét megmentsem”
Egy budai milliárdos furcsa halála: „Makai Zsolt emberei hangoztatták egy társaságban, hogy nincs mitől tartaniuk, mert velük vannak a XII. kerületi rendőrök és néhány fideszes politikus”
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat