Ma: 2019.08.21. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Balogh Józsefnek nagy ötlete támadt: zsebre vágta a mosógép árát, aztán felszívódott, mint a véraláfutás (fotók)
Privatkopo.hu 2019.01.13. 11:40:00

A Budaörsi Rendőrkapitányságon indult eljárás csalás vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.  A nyomozás adatai szerint egy férfi - magát háztartási kisgépszerelőnek kiadva - 2018. szeptember 3-án, Budaörsön tévedésbe ejtette a sértettet azzal, hogy az általa bemutatott szórólapon szereplő mosógépet kedvezőbb áron be tudja szerezni számára. A sértettől a pénzt átvette az egyik budapesti bevásárlóközpontban, majd azzal ismeretlen helyre távozott.

A budaörsi rendőrök azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, az 59 éves, pilisi Balogh Józsefet, akiről fényképek állnak rendelkezésre. A nyomozás adatai szerint a férfi több hasonló jellegű, más településeken elkövetett bűncselekményekkel is összefüggésbe hozható.

A Budaörsi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (2040 Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy hívja a 06 23 505-400-as telefonszámot, továbbá a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

További friss információk
Bedrogozva gázolt halálra a gyalogátkelőhelyen egy asszonyt - az áldozat 24 métert repült
Pirotechnikai eszköz robbant fel egy kislány kezében, Szilben
Vádemelés: felborult a körhinta, nem volt rá engedély, a kezelő pedig részeg volt
Vasúti katasztrófát akadályoztak meg - egy személyvonat vezetője nem vette figyelembe a tilos jelzést
Szilveszteri prolibűnözés: súlyos sérülést szenvedett egy 11 éves kislány
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat