Ma: 2020.07.01. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
Balesetezett, majd fejbe lőtte magát egy rendőr
FH 2011.04.07.

Balesetet szenvedett az autójával, majd pisztolyával fejbe lőtte magát egy 22 éves szendrői rendőr. Mentőhelikopterrel szállították kórházba a Szendrő és Szuhogy közötti útról. A kórházban a sérülttel elakadt a lift, a tűzoltók verték szét a felvonót, hogy kiszabadíthassák.Életveszélyes állapotban került kórházba egy fiatal rendőr, aki pisztolyával fejbe lőtte magát szerdán délután.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a szendrői rendőrőrs szabadnapos, szolgálaton kívüli őrmestere azután akart öngyilkos lenni, hogy autójával balesetet szenvedett a Szuhogy és Szendrő közötti úton. A jármű kisodródott az útról, majd felborult, a 22 éves járőr ezután fordította maga ellen fegyverét. Az eset körülményeit a rendőrség közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja.

A fiatal őrmestert életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter szállította kórházba, de ellátása nem volt zökkenőmentes. A sérült rendőrrel és hozzátartozóival együtt a kórházban ugyanis elakadt a lift a miskolci Borsod megyei kórházban. A miskolci tűzoltóság szóvivője, Bódi Zoltán szerint a rendőrségről kapták a jelzést a liftbe szorult, életveszélyes állapotban lévő betegről. A kiérkező tűzoltók kézi szerszámokkal felfeszítették a felvonó ajtaját, mert az volt a céljuk, hogy a sebesült rendőr mihamarabb a műtőbe kerülhessen - mondta az MTI-nek.

Csiba Gábor, a kórház főigazgatója közölte, a liftet tulajdonképpen szétverték a tűzoltók, akiket a rendőrök értesítettek. Az igazgató szerint a kórházat nem értesítették, holott nekik is van kárelhárító rendszerük. A tűzoltók mintegy hárommilliós kárt okoztak, eljárásukat a kórházigazgató az MTI-nek felháborítónak nevezte. Hozzátette: a beteg a fontos, nem a lift, de az eljárás "kicsit furcsa" volt. A sebesült rendőr továbbra is életveszélyes állapotban van.

További friss információk
Öten meghaltak és négyen életveszélyesen megsérültek Balatonfőkajárnál
Süttői tűz: emberölés gyanújával nyomoz a rendőrség
Bedrogozva okozott halálos közlekedési balesetet
Jogosítvány nélkül, járművezetéstől eltiltás hatálya alatt okozott halálos közlekedési balesetet az Elit Taxi sofőrje, akivel szemben felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja is - a rendőrség őrizetbe vette a férfit
Cserbenhagyás miatt keresik a nyíregyházi rendőrök (fotó)
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat