Ma: 2019.08.26. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Balesetek, tűzesetek, katasztrtófák
„A tízedik autó meg is állt segíteni" - maximum 11 évet kaphat a futónő támadója
Privatkopo.hu 2018.12.21. 5:47:00

Végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozta a vádhatóság az ellen a férfi ellen, aki szexuálisan bántalmazott egy, a Budapest X. kerületi Jászberényi úton futó nőt - közölte a Fővárosi Főügyészség.A 37 éves férfi október 14-én, az éjjeli órákban követni kezdte a futó nőt, hogy szexuálisan bántalmazza. Amikor a férfi utolérte a nőt, tarkón ütötte, majd megragadta és húzni kezdte magával. A kitartóan ellenálló sértettet a férfi többször megütötte, majd szexuális cselekményre kényszerítette. A nőt keresni kezdte a férje, aki - amikor meglátta a bántalmazást - azonnal felesége védelmére kelt. A támadó ezután elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrök rövid időn belül azonosították, majd néhány órán belül elfogták. A nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfi ellen szexuális erőszak és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A vádlott letartóztatásban van, maximum 11 évet kaphat.

„Egyszer csak azt hallottam, hogy valaki fut mögöttem. Hátranéztem, és körülbelül száz méterre jött egy férfi. Kicsit lendületesebb iramra kapcsoltam, de pár pillanat múlva, amikor hátranéztem, már nagyon közel volt, konkrétan rohant utánam” - mesélte korábban Makai Viktória a Borsnak, aki ezek után úgy döntött, hogy félreáll, és elengedi a gyanús férfit, ő azonban azzal a lendülettel lerántotta a földre.

A futónő ösztönösen ordítani kezdett, próbált segítséget kérni, de nem hallotta senki. A férfi ekkor kezdte el ököllel ütni az arcát, majd úgy leszorította, hogy nem kapott levegőt. Mikor megkérdezte, mit akar tőle, a férfi csak annyit mondott: „szexet akarok, úgyhogy kussolj, és ne nézz rám!”

A támadó elkezdte lökdösni, taszigálni, majd a hajánál fogva a közeli erdős rész felé rángatta. Az ütésektől már feldagadt a szeme, véres volt a pólója, de pont arra járt egy autó. Makai azt mondja, nem mert ordítani, mert attól félt, hogy a támadója agyonveri, viszont hiába intett oda a sofőrnek, az nem állt meg. A futónő elmondta, szexuális erőszak csak azért nem következett be, mert a támadónak nem volt „optimális erekciója”. Azonban voltak egyéb szexuális kényszerítő eszközei, ezzel tudta húzni az időt a futónő, míg abban bízott, valaki a segítségére siet.

A nőt végül a férje mentette meg, aki szintén futni volt egy barátjával, és amikor végzett utána ment. „Lekapta rólam a férfit, aki ezután menekülőre fogta. A férjem kiállt az útra leinteni egy autót, a tízedik meg is állt…”

Hívták a mentőt, a rendőrséget, amely forró nyomon indulhatott el, miután a támadó menekülés közben otthagyta a hátizsákját és a nadrágját.

További friss információk
Három gyerek sérült meg egy budapesti lakástűzben - a gondatlan anya magukra hagyta őket
Bedrogozva gázolt halálra a gyalogátkelőhelyen egy asszonyt - az áldozat 24 métert repült
Pirotechnikai eszköz robbant fel egy kislány kezében, Szilben
Vádemelés: felborult a körhinta, nem volt rá engedély, a kezelő pedig részeg volt
Vasúti katasztrófát akadályoztak meg - egy személyvonat vezetője nem vette figyelembe a tilos jelzést
 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Nulladik típusú találkozások: Pintér Sándor és a furcsa véletlenek
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat