Ma: 2020.10.22. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Jogháló
Vádat emeltek a zsilettpengés „navajonki” ellen
Privatkopo.hu 2020.09.30. 5:48:00

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy fiatalkorú férfi ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt.A vád szerint a fiatalkorú vádlott 2019. május hónap közepén, a hajnali órákban Miskolc belvárosában tartózkodott kiskorú fiú barátjával, és még három kiskorú lánnyal. Ugyanitt szórakozott előző nap késő estétől a sértett és barátja, akivel a vádlott kiskorú fiú társa vitába keveredett. A vita közben a vádlott meglepetésszerűen társa mögül előrelépett, a zsebéből elővette az általa házilagosan egy műanyag darabra erősített zsilettpengét, és egy torokmetsző mozdulattal a sértett férfi nyaka irányába ütött.

A férfi megpróbált elhajolni, azonban ez maradéktalanul nem sikerült, a penge a bal arcfelén mély, metszett sérülést okozott. A vádlott ezután társaival együtt azonnal elszaladt a helyszínről, útközben a pengét eldobta.

A sértettet kórházba kellett szállítani, 8 napon túli, akár maradandó fogyatékossággal járó sérülést szenvedett. Amennyiben a metsző mozdulat eléri a nyakat, úgy a nyaki erek megnyitását okozó súlyos, akár közvetlen életveszélyes sérülés jöhetett volna létre.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő fiatalkorú vádlottal szemben fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztés büntetést és közügyektől eltiltást indítványozott.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat