Ma: 2020.09.30. Vissza a főoldalra
RSS
 
Keresés
 
Rovatok
Info 
Hírmix
Börtönbüntetésre ítélték azt a férfit, aki egy egyetemista lányt zaklatott a vonaton
index.hu 2020.01.22. 7:23:00

2019 áprilisában, egy Budapestről Záhonyba tartó vonaton zaklatott egy egyetemista lányt az a férfi, akit most ítélt el a Püspökladányi Járásbíróság.A férfi fényes nappal, ittas állapotban zaklatta többször is a lányt, egyre agresszívebben - a lány tiltakozása ellenére. Fogdosta és tudtára adta többször is, hogy közösülne vele és „gyereket csinálna” neki. Amikor a lány távozni akart a fülkéből, a férfi kést rántott és fenyegetőzött, hogy nem mehet sehová. Csak akkor hagyta el a vádlott a fülkét, amikor a lány sikoltozni kezdett. A sértett végül a jegykezelő segítségét kérte, aki értesítette a rendőrséget. 

A vádlott Debrecenben szállt le a vonatról, a rendőrök itt találták meg egy kocsmában az állomás közelében, ahol elfogták és a nála lévő kést lefoglalták.

A férfi bírósági eljárás során először tagadta a vádakat, majd vallomását az elé tárt tényekhez képest folyamatosan módosította. Eleinte azt is tagadta, hogy találkozott volna a sértettel, majd miután megmutatták neki a lány által telefonnal rögzített beszélgetést, ezen az álláspontján is változtatott.

A férfit végül aljas indokból, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és emberi méltóságot sértő szeméremsértés vétsége miatt 5 év és 3 hónap, börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre és 6 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ügyész az ítélet indoklásában kifejtette, hogy kizárólag súlyosbító körülmények jöttek szóba a vádlottal kapcsolatban, amelyek közül a legsúlyosabb a többszörös büntetett előélet volt.

 
Top cikkek
Kilógó lóláb: 12,5 milliárd forint közpénzzel bélelték ki az ugyanazon a napon alapított, azonos székhelyű, offshore hátterű cégeket
Titkok és szolgák: a hülyének nézett ország
Lázár János „zseniális” üzleti húzása: bannerekért adta el a vásárhelyi iskola épületét egy szexiparban (is) érdekelt internetes cégnek
Egy úr a zűrből: százmilliókkal károsíthatott meg magánszemélyeket (is) az Electro World vezére!
Drog, prostik, Vizoviczki, avagy „mit tehet a rendőrség egy olyan szórakozóhellyel szemben, ahol befolyásos politikusok, parlamenti képviselők a törzsvendégek”?
Friss cikkek
 
           
ImpresszumKapcsolatMédiaajánlat